Skip to content

Server hosting

Vi erbjuder serverdrift i flera olika servermoln, med molnservrar i Skandinavien, Europa och i USA. Vilket moln som passar bäst beror på vilka behov som finns men också på lagstiftning kring lagring som skiljer sig åt mellan Europa och USA.

En dedicerad server i vårt driftcenter är den perfekta lösningen för företag som vill ha full kontroll över sina affärskritiska system och samtidigt ha tillgång till support från erfarna tekniker. Virtualisering håller kostnaderna nere samtidigt som säkerheten ökar. Vi installerar operativsystem och tillval och underhåller hårdvaran samtidigt som du har full kontroll över din data. Vi driftar dina affärskritiska applikationer på Linux (Debian) eller Windows-plattform och säkerställer tillgänglighet för dig och dina affärspartners.

Full outsourcing kan vara ett dyrt alternativ och du riskerar att tappa insikt i hur din datamiljö egentligen fungerar. Vårt flexibla program håller dina initialkostnader nere och du väljer själv vilka delar du vill att vi svarar för och vilka du själv vill hantera. Vi anpassar oss efter dina önskemål och erbjuder bl.a:

. Systemuppdateringar
. Uppgradering av hårdvara
. Övervakning 24/7/365
. Backup till externa backup-servrar
. Brandvägg med hög säkerhet

Några exempel på servrar som vi driftar: MSSQL och MySQL databasservrar, servrar för e-handelslösningar, mailservrar med spam/virusskydd och webbmail, webbservrar för små och medelstora företag (både Linux och Windows), Microsoft Axapta AX/Dynamics applikationsservrar m.m. Vi har även driftat ett webbserverkluster för Sveriges största satsning på elektroniska läromedel.

Kontakta gärna vår projektledare Jörgen Hornsten Gran för att få en attraktiv offert på serverdrift.