Skip to content

Hosting

Sedan 1996 har vi levererat serverplats till företag över hela Sverige – vårt mål är att vara den bästa leverantören av webhosting och domäntjänster för små och medelstora företag. Vi erbjuder en stabil och säker plattform med tjänster speciellt utformade för företagare som vill ha problemfri drift, både för e-post och webbplats. Det krävs inga specialkunskaper för att komma igång med ett konto hos oss och vi hjälper gärna till med att sätta upp e-postkonto osv åt er.

E-post är idag ett verksamhetskritiskt verktyg, man är i stor utsträckning beroende av ständigt fungerande mailtrafik – vi ser till så att mailservrarna är i drift dygnet runt, hela året. All e-post virusscannas och oönskad reklam (spam) filtreras bort. Våra e-postkonto är fristående och begränsas inte av det utrymme man har på webbkontot, e-posten kommer alltid fram!

Våra servrar ligger kopplade direkt mot stora Internet-backbones och CGI-möjligheter, FTP-konto, DNS-tjänst, Serverstatistik, Virusscanning, Spamfilter och Support etc. ligger som grund i alla konton. Några exempel från vår lista över nöjda kunder hittar man på wwwplazan…

I vår prislista finns information om de olika standardpaket vi erbjuder, vi hjälper er gärna med skräddarsydda paket om ni har behov av det. MySQL-databaser och Access-databaser kan kopplas till webbplatsen utan kostnad, mot tillägg tillhandahåller vi även MS SQL-serverlösningar. För de som vill köra säker trafik, t.ex betalningshantering osv, erbjuder vi SSL-stöd; både via egengenererade SSL certifikat och tredjepartscertifikat till mycket låga priser.

Allt fler kunder låter oss också ta hand om hela serverdriften, här kan du läsa mer om vårt erbjudande kring server hosting. Kontakta gärna vår projektledare Jörgen Hornsten-Gran för en diskussion om hur vi bäst kan förstärka er närvaro på Internet…