Skip to content

Design

Vi har levererat fungerande webblösningar i över 10 år!

Vi är en liten webbyrå med fokus på användarvänliga sidor kombinerat med stabil och väl fungerande teknik där vi sätter samman programmering och databasstöd med funktionell design. Projektledning och uppföljning av såväl små som stora projekt borgar för kvalité i varje led.

Content Management System (CMS), är ett relativt nytt namn på något vi jobbat med sedan länge, dvs databasdrivna webbplatser med gränssnitt för att uppdatera innehållet. Vi har utvecklat ett lättanvänt system för webbpublicering och efter att våra designers anpassat utseendet på er nya webbplats till er grafiska profil kan ni själv uppdatera innehållet på ett mycket enkelt sätt – utan kunskap om programmering eller webdesign! Vi använder oss också av OpenSource-system, t.ex Joomla och WordPress, för att bygga moderna webbplatser som håller hög teknisk nivå samtidigt som att de är lätta att uppdatera.

Kontakta gärna vår projektledare Jörgen Hornsten Gran för en diskussion om hur vi bäst kan hjälpa till med effektiv Internetnärvaro!

Några av de webbplatser som vi gärna visar upp:

KULTUR1.SE
… svensk kulturportal som vi jobbat med sedan 2005 – hjärtat i det svenska kulturnätverket Kulturett. Länkkatalog med över 19000 länkar, evenemangskalender, kulturnyheter och bloggar m.m. Bygger på vår egenutvecklade plattform för communities och intra/extranät. Inom nätverket finns också Svenska konstnärer, Magasinett, Konstkvarteret och Vykort1.

SVENSKAVYKORT.NU
… med härlig känsla och nästan riktiga frimärke. En mycket uppskattad tjänst – prova gärna att skicka ett vackert elektroniskt vykort till en vän!

KONSTKVARTERET.SE
… en del av kulturnätverket Kulturett. Konstnärer, fotografer, hantverkare osv kan visa upp sina konstverk utan kostnad. Konstkvarteret är byggt på vår plattform för communities, tillsammans med en hel del specialanpassade moduler.

Allt viktigare har också sökmotoroptimeringen (SEO) blivit, vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra metoder för att de webbplatser vi levererar skall nå bra position i olika sökmotorer. Vi erbjuder även optimering av er befintliga kod för att få bättre sökbarhet. Annonsering via Google AdWords kan vara aktuellt om ni vill nå extra bra positioner på världens ledande sökmotor, vi administrerar till låg kostnad! Likaså hjälper vi till med att sätta upp Google AdSense-konto för de kunder som vill tjäna extra pengar på annonsintäkter via Googles annonssystem.